Nagyításhoz kattintson a képre!

Művészetek Völgye - Völgyhétvégék

Négy Völgyhétvégére várják ősszel a szervezők a koronavírus-járvány miatt elmaradó idei Művészetek Völgye közönségét. A fesztivál harmincéves jubileumi programjait jövőre tartják meg.

A fesztivál közönségének idén kora őszre négy hosszú hétvégén szerveznek Völgyhétvégéket, szeptember 3-6., 11-13., 25–27., valamint október 2-4. között. A Völgyhétvégéken nyílik meg Kapolcs új főtere, ami egyúttal új fesztiválhelyszín is lesz. Itt lép fel többek között az Erik Sumo Band, a Csík Zenekar, a Kiscsillag, az Irie Maffia, a Hiperkarma, a Random Trip, a 30Y és az Ivan and the Parazol is. A MűvészVölgy Kúria névre keresztelt felújított kapolcsi kastélyban pedig társasjátékokkal, kiállításokkal és a Nemzeti Filmintézet – Filmarchívum alkotásaival várják a látogatókat.

A főtéri események mellett egy-egy hétvégére hoz majd programot Kapolcsra a Harcsa Veronika Udvar, a Momentán Udvar, a Kaláka Versudvar, a Hagyományok Háza Folkudvara, a Hangfoglaló Udvar, a Színház Színpad, a Világzenei Udvar és a harminc éves Muharay Elemér Népművészeti Szövetség Muharay Udvara.

Szerveznek biciklis és gyalogos túrákat, kiállításokat, vásárt helyi termékekből, valamint kinyit a KenderKert, a Muflon Jazz Udvar, a Diabelli, a Magyar Írószövetség Udvara, a Völgykomolyzene helyszíne, a Tűzoltószertár, az ÉltetőVölgy, a Kalapos Udvar, a MANK Artporta, a Fazekasműhely, a Manó Udvar, a Virágzsó Udvar és a Szépmíves Udvar is.


Kapolcsi programok

 • Bondoró Utcaszínház Fesztivál

  Kapolcs, 2020. augusztus 28 - 30.
  Színes, vidám kavalkád, egy varázslatos világ! Ez az utcaszínház! Különféle impulzusok, az utcákon és tereke...
Települések Kapolcs közvetlen közelében

Program info
 • TELEPÜLÉS
  Kapolcs
 • CÍM
  Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend
 • SZERVEZŐ
  Művészetek Völgye Nonprofit Kft.
 • E-MAIL
  info@muveszetekvolgye.hu
 • NYITVATARTÁS
  09.03-10.04 - 
Programtípus
 • Kulturális programok, Családi programok, Koncertek és fesztiválok
helyszín
 • Balaton, Borvidéken
Település ismertető
 • Kapolcs

  oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Kapolcsonés környékén